Bernard Cassiere Nieuwe Productlijn Muesli voor gevoelige en droge huid

BLOG

Bernard Cassiere Nieuwe Productlijn Muesli voor gevoelige en droge huid

Het hoofdbestanddeel is een verzorgend mueslicomplex ( dat bestaat uit bio-haver extract en probiotica) dit gaat de huid herstellen, kalmeren en terug in evenwicht brengen, en andere voedende en verzachtende bestanddelen waaronder karatéboter, katoenolie, bisabolol, en uiteraard onze onmisbare honing ( deze is terug te vinden in de crème riche, de handcrème en de lippenbalsem)

Zeer fris en neutraal qua parfum en zalige texturen.

Volgende producten :

De crème riche cold cream: een rijkere textuur voor de droge huid die enorm herstellend en verzachtend werkt. Dit is een 24-u crème , dus kan zowel 's morgens als 's avonds gebruikt worden.

De crème apaisant: Een lichtere textuur speciaal voor de gevoelige huiden en/of huiden met roodheden en couperose. Gaat onmiddellijk verzachten en op lange termijn roodheden verminderen.

Het masque texture SKYR: een herstellend en hydraterend masker , een soort luchtige yoghurt textuur. Breng aan in een dikke laag en laat 12 minuten inwerken , daarna goed afspoelen.

Het Serum SOS Rougeurs : Het onmisbare product voor mensen met roodheden/couperose het gaat onmiddellijk verfrissen en kalmeren en op langere termijn ook de roodheden/couperose verminderen. Onder de crème aanbrengen zowel 's morgens als ' sa avonds.

Het elixir confort: een rijk serum op oliebasis dat de huid extra voeding geeft en herstellend werkt.

De voedende lippenbalsem: handig en hygiënische tube, gaat de lippen verzorgen en herstellen

De voedende handcrème: zachte en aangename textuur die snel indringt en toch voldoende voeding en bescherming geeft aan de handen.