Hallo ik ben Brigitte

Hallo ik ben Brigitte

Mijn naam is Brigitte en ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in 1997. Sindsdien heb ik mijn passie voor skincare en make-up nooit verloren. Met meer dan 20 jaar ervaring ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzorging en behandelingen.

In mijn salon werk ik met de verfijnde producten van Germaine de Capuccini voor gelaatsverzorging en make-up. Deze producten staan bekend om hun effectiviteit en luxueuze ervaring. Daarnaast bied ik ook pedicure en manicure behandelingen aan, samen met Striplac voor langdurige nagelkleuring en diverse ontharingsdiensten.

Voor nagelverzorging vertrouw ik op de kwaliteit van Alessandro, een toonaangevend merk in de branche. En voor degenen die graag natuurlijke producten willen, werk ik met Bernard Cassière, een merk dat bekend staat om zijn Beauty by Nature verzorgingslijn.

Mijn missie is om zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid te bevorderen. Daarom geloof ik in de kracht van natuurlijke producten in combinatie met professionele behandelingen. Als nutricosmetics bied ik het Advanced Nutrition Programme aan. Bij Zensitive staat persoonlijke aandacht centraal. Ik streef ernaar om een ontspannen en gastvrije sfeer te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Kom langs en ervaar zelf de zorg en toewijding die ik bied. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen en te helpen bij het bereiken van jouw schoonheidsdoelen.

Maak je afspraak